Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Læsø Bibliotek
Byrum Hovedgade 58
9940 Læsø
Arrangører
Target
For alle
Foredrag & debat

Stafet for livet 2020

19.09.19
Info-møde angående "Stafet for livet 2020" på Læsø

Kræft er en sygdom, der berører os alle. Alt for mange har mistet én til kræft, og de fleste af os kender én, der har hørt ordene ”Du har kræft”. Vi har i Kræftens Bekæmpelse et fantastisk projekt - Stafet For Livet- , der giver mulighed for at gøre noget aktivt i kampen mod kræft. Stafet For Livet er en event der fejrer livet, oplyser om sundhed og kræft og samler midler ind til bekæmpelse af kræft. Stafet For Livet er også et døgn med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft.

Vi vil meget gerne bringe Stafet For Livet til Læsø i 2020. Projektet er afhængig af gode frivillige kræfter. Derfor er vi i færd med at kontakte aktive ildsjæle, der kunne være interesserede i at give en hånd med.

Vi håber meget, du har lyst til at møde op til et informationsmøde den 19. september kl 19-21 på Biblioteket, Byrum Hovedgade 58, 9940 Læsø og høre mere om Stafet For Livet til Læsø. Du kan læse mere i den vedhæftede invitation.

Vi vil gerne se så mange som muligt til informationsmødet og håber, du vil sende invitationen videre i dit netværk og meget gerne printe den og hænge den op i fx butikker, biblioteker, frivilligehuse...

Det vil desuden være en fantastisk hjælp, hvis du vil Dele og LIKE Facebooksiden både på din egen og din forenings side, så vi kan komme længst muligt ud med budskabet på https://www.facebook.com/stafetforlivetlaesoe/

VI håber, du har fået lyst til at høre mere om Stafet For Livet og hvordan du kan være med til at give håb og støtte til alle der er berørte af kræft.

 

Med venlig hilsen

Pia Leth Førby
Projektkonsulent, Stafet For Livet

Kræftens Bekæmpelse
Forening og Frivillige
Steenstrupvej 1
9000 Aalborg
Telefon +45 28 99 01 93
Mobil +45