3 nye digitale tilbud til Læsø Biblioteks brugere

Af anha
19.01.24
Skal din næste læseoplevelse være humoristisk, romantisk, historisk eller noget helt fjerde? Eller har du lyst til at få mere viden om hvad din yndlingsforfatter ellers har skrevet? Eller vil du gerne blive klogere på alt mellem himmel og jord? Så er der godt nyt til bibliotekets brugere.

Nu tilbyder vi adgang til følgende tre bibliotekstilbud.

Læsekompasset - lad bibliotekerne inspirere dig. Ved du endnu ikke hvad din næste læseoplevelse skal være? Så lad bibliotekernes læsekompas hjælpe dig med at finde eksempelvis en bog der minder om en anden du har læst og godt kunne lide eller en bog der efterlader læseren med en bestemt følelse. Besøg https://laesekompas.dk/ finder du en bog du gerne vil læse kan du hurtigt og nemt bestille bogen direkte fra Læsekompasset - du logger blot ind med dine låneroplysninger, husk at vælge Læsø Bibliotek som dit bibliotek. 

Forfatterweb - bliv klogere på din yndlingsforfatter eller lad dig inspirere til at finde en ny og for dig ukendt forfatter. På Forfatterweb finder du forfatterportrætter på ca. 1100 forskellige danske og internationale forfattere og illustratorere. For at få adgang til de fulde artikler logger du bare ind med dine låneroplysninger. Find dit næste forfatterskab her: https://forfatterweb.dk/

Faktalink - bibliotekernes svar på Wikipedia. Har du svært ved at finde hoved og hale i det danske kongehus, det amerikanske valgsystem eller Israel - Palæstina konflikten? Så klik ind på Faktalink. Her finder du flere hundrede forskellige artikler og temaer om danske og internationale samfundsforhold. Det kan være historie, kultur, sport, it og medier og meget mere. Skrevet i et let tilgængeligt sprog, og med mange links til videre læsning. Klik ind via linket her og log ind med dine låneroplysninger: https://faktalink.dk/

Blevet nysgerrig og har brug for hjælp til at bruge de nye tilbud, så kig ind på biblioteket i den betjente åbningstid, så er bibliotekaren klar til at give en hjælpende hånd med at komme godt i gang.